Empresa jove del Vendrell creada el 2006 per Jordi Morgades Herranz, amb una àmplia experiència i professionalitat.


La nostra finalitat és oferir un servei de qualitat i aconseguir el màxim compromís amb els nostres clients, buscant sempre un preu competitiu i respectant, en tot moment, el medi ambient. Per aquest motiu disposem de maquinària diversa i específica per a cada tipus de treball.


Oferim els nostres serveis tant a l'obra pública com la privada i el nostre radi de treball, més enllà del Baix Penedès, s'estén al conjunt de Catalunya, amb l'objectiu d'aconseguir nous reptes i consolidar-nos cada vegada més en el sector.


Entre els treballs que ha realitzat l'empresa, destaquen la remodelació, demolició i substitució de passarel.les, amarratges i serveis del Port del Garraf, el projecte d'adequació de la urbanització La Ponderosa a Pontons, l'ampliació de l'Hospital Geriàtric de l'Ordal, l'enderroc de l' antic edifici de l'Hotel Marina de Tarragona, la canalització dels serveis d'electricitat als carrers Quatre Fonts, Avda de la Bisbal i c / Carnisseria a Vendrell i la preparació del terreny i enjardinament de la promoció Living Torredembarra a més d'altres treballs realitzats per diversos constructors i promotors de la zona.


Des de Morgades excavacions treballem amb l'objectiu i el repte permanent de continuar millorant els nostres serveis i ajustar-los a les necessitats dels nostres clients.

  • Morgades
  • Morgades
  • Morgades